آلو سیاه مراغه یکی از بهترین انواع آلو اروپایی موجود در بازار است و درخت آلو می تواند محصول بسیار فراوان و بزرگی از میوه های بزرگتر داشته باشد.
اگر می خواهید با این نوع میوه محصول بهتری داشته باشید، می توانید به راحتی آن را با انواع دیگر گرده افشانی کنید. آنها به خوبی با آلوهای بروک کار می کنند.
این گیاه در برابر بیماری ها نیز بسیار مقاوم است و می توانید بدون مشکل آن را به صورت تازه و خام مصرف کنید. از آنجایی که آنها بزرگتر هستند، می توانید به راحتی آنها را به ژله و مربا تبدیل کنید.
آنها به خوبی در بسیاری از دستور العمل ها قرار می گیرند و می توانید به راحتی آنها را خشک کنید تا بعداً آنها را داشته باشید. آنها دارای پوستی قرمز مایل به ارغوانی با رنگ داخلی مایل به زرد هستند.
قلب فیل: درست همانطور که از نامش پیداست، این نوع بسیار بزرگتر از آلو است که به شکل قلب است. پوست می تواند از بنفش تا قرمز تیره متغیر باشد و بافتی بسیار سفت دارد.
گوشت آن بسیار آبدار و شیرین است و می تواند به اندازه ای رطوبت داشته باشد که هنگام خوردن آن احساس کنید در حال نوشیدن آب هستید.
طبقه بندی آلوی ژاپنی را دارد و اگر تازه آن را بخورید بسیار خوب است. این نوع میوه همچنین تعادل بسیار خوبی بین ترش و شیرین بودن دارد و بارزترین ویژگی آن این است که گوشت آن طعم توت دارد. شما معمولاً این پمپ را بین سپتامبر و اکتبر انتخاب می کنید، بنابراین میوه فصل بعد است.
این نوع آلو از ژاپن می آید و پوستی دارد که رنگ آن بسیار روشن تر از انواع دیگر است و تقریباً کهربایی است. با این حال، در برخی موارد می تواند از بنفش تیره تا رنگ سیاه روشن متغیر باشد و شکل بسیار گردی دارد.
رنگ گوشت به رنگ نارنجی است و یک گودال کوچک با طعمی آبدار و شیرین به دست می آید. آنها آماده هستند تا بعداً در فصل حدود سه هفته پس از آماده شدن یاقوت سیاه، انتخاب کنند.
گوشت سفت این آلو باعث شده است که مصرف آن به صورت تازه بسیار محبوب باشد. زمان برداشت درختان بسیار طولانی تر است و محصول سپر فقط در هفته های آخر ماه اوت آماده می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.