آلو شامل سایه های سبز و طلایی است

اوج معمولاً بهترین زمان برای لذت بردن از میوه های موجود در آبدار و خوش طعم مانند آلو است.
Prunus domestica و ارقام محبوب داخلی، اروپایی و ژاپنی آن، درختان برگ‌ریزی از خانواده گل سرخ، مانند هلو، زردآلو و بادام هستند. میوه آلو از نظر گیاه شناسی به عنوان دروپه شناخته می شود. آلو خشک سیاه دانه آن را یک گودال سنگی احاطه کرده است.
که در گوشت زرد یا قرمز آبدار پوشیده شده است. آلو خشک ترش رنگ پوست آلو شامل سایه های سبز و طلایی است، اما آشناترین رنگ آبی تیره، بنفش و زرشکی است.
اگرچه برخی از آلوها زودتر به فصل می رسند، اما منتخب اروپایی در ماه اوت می رسد و پلی فصلی را برای پاییز فراهم می کند، زمانی که میوه های دیگری مانند انگورهای آفتاب رسیده ظاهر می شوند.
هنگام انتخاب آلو، همیشه آلوهایی را انتخاب کنید که پوست کشیده و گوشت سفت دارند که به راحتی با فشار ملایم به دست می آیند.
اگر آلویی دارید که کمی سفت است و نمی‌توان آن را به راحتی جدا کرد، آلو قرمز خشک آن‌ها را در یک کیسه کاغذی قرار دهید و به مدت چند روز در دمای اتاق نگهداری کنید تا رسیدن به آن افزایش یابد.
بسته به تازه‌ترین و فراوان‌ترین میوه‌ها، این تورته کمی شیرین که به راحتی سرهم می‌شود، ممکن است برای استفاده از میوه‌های دیگر سازگار شود: زغال اخته سفت و انگور وحشی یا کنکورد دو جایگزین فوق‌العاده هستند.
اگرچه استفاده از اکثر آلوها در اینجا فوق العاده است، اما من به دلیل عملکرد عالی در پخت آنها، دمسون های آبی کوچک، گوشت خشک و پوست ترش را ترجیح می دهم.

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کناره ها و میوه آلو کف یک قالب فنری 9 اینچی نچسب یا قالب کیک را با کره بمالید.

اگر از قالب کیک استفاده می‌کنید، کف آن را با روغن بریده شده بپوشانید، و قبل از اینکه کمی با آرد پاشی کنید، کره را با کره بمالید تا اضافه‌های آن از بین برود.

 

  • منابع:
    1. Eat Local: Plum and Almond Torte
  • تبلیغات: 
    1. لوبیا خشک اغلب به عنوان حبوبات غلات شناخته می شود
    2. با چه کابل برقی می توان آتش را خاموش نمود؟
    3. داشتن زندگی شاد تنها آرزوی این روزها!
    4. پخش ترشی سیر حبه ای اعلا به قیمت کارخانه

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.