گوجه فرنگی سبز راه راه گوجه فرنگی یک رقم گوجه فرنگی منحصر به فرد با طعم ترش است.نام خود را به دلیل ظاهر مشخص خود گرفته است: سبز تیره با راه راه های زرد روشن.
تام واگنر، یک پرورش دهنده ارثی از واشنگتن، این میوه با ظاهر جالب را در سال 1983 تولید کرد. شما باید اجازه دهید تا یک گورخر راه راه سبز در درخت انگور برسد تا خوش طعم ترین و دلپذیرترین طعم را بچینید.
گوجه فرنگی در زنجان شیرین و تند است، که یک ترکیب دوست داشتنی است که مصرف آن را به صورت خام توصیه می کنم.
این باعث می شود آن را برای سالاد، سالساهای خام یا حتی خوردن به تنهایی با نمک، فلفل و سبزیجات عالی کنید.
گوجه فرنگی گلابی شبیه حدس زدید گلابی! آنها ته گرد و پهن و قسمت بالایی باریک دارند که به آنها شکل گلابی می دهد.
این گوجه فرنگی ها کوچک هستند و معمولاً فقط حدود 2 اینچ طول دارند و رنگ قرمز، زرد یا نارنجی روشنی دارند. گوجه فرنگی گلابی نوعی گوجه گیلاسی است اما شیرینی ملایم تری دارد.
با این حال، من دوست دارم طعم گوجه فرنگی گلابی را با ترشی کردن آنها تقویت کنم. این شیرینی را تقویت می کند و آنها را به افزودنی عالی برای غذاخوری یا چاشنی کوکتل تبدیل می کند.
من همچنین دوست دارم آنها را به کنسرو یا مربا تبدیل کنم زیرا شیرینی آن افزایش یافته و به خوبی با سایر میوه ها یا طعم دهنده ها جفت می شود.
گوجه فرنگی سن مارزانو نوعی گوجه فرنگی آلویی است که شکلی نسبتاً بلند و بیضی دارد.آنها به طور معمول در ایتالیا بین ناپل و سالرنو رشد می کنند و در غذاهای مختلف ایتالیایی مانند سس پاستا، سس پیتزا یا موزارلای تازه به عنوان یک پیش غذای خوشمزه استفاده می شوند.
این گوجه فرنگی دارای طعم شیرین و اسیدی است که به خوبی متعادل است. پوست گوجه فرنگی سن مارزانو نسبت به سایر انواع گوجه فرنگی نازک تر است و پخت آن را آسان تر می کند.
من دوست دارم از گوجه فرنگی سان مارزانو در سس پیتزا استفاده کنم زیرا شیرینی و طبیعت مخملی گوجه فرنگی به کاهش تندی پپرونی یا سوسیس کمک می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.