سیب زیر درختی که در فعال شدن آتشفشان فوجی نقش داشتند

سیب زیر درختی تنها غذای خاصی بود که با خطر سرطان ریه رابطه معکوس داشت.

از آنجایی که سیب منبع اصلی فلاونوئیدها در جمعیت فنلاند بود، نتیجه گیری شد که فلاونوئیدهای سیب به احتمال زیاد مسئول کاهش خطر ابتلا به سرطان ریه هستند.

خطر ابتلا به سرطان ریه در شرکت کنندگانی که بیشترین مصرف سیب، پیاز و گریپ فروت سفید را داشتند در مقایسه با افرادی که کمترین میزان از این میوه ها را مصرف می کردند، 40 تا 50 درصد کاهش یافت.

کاهش خطر ابتلا به سرطان ریه در مردان و زنان و تقریباً در تمام گروه های قومی مشاهده شد. هیچ ارتباطی با شراب قرمز، چای سیاه یا چای سبز مشاهده نشد.

هم پیاز و هم سیب سرشار از فلاونوئیدها هستند، به ویژه کوئرستین و کوئرستین مزدوج .

لو مارشاند و همکاران یک ارتباط معکوس بین سرطان ریه و مصرف کورستین پیدا کردند، اگرچه این روند از نظر آماری معنی دار نبود.

جالب توجه است، ارتباط معکوس مشاهده شده بین مصرف سیب و پیاز و سرطان ریه برای کارسینوم سلول سنگفرشی قوی تر از آدنوکارسینوم بود.

در یک مطالعه فنلاندی شامل 10000 مرد و زن و یک پیگیری 24 ساله، ارتباط معکوس قوی بین مصرف فلاونوئیدها و ایجاد سرطان ریه مشاهده شد.

در جمعیت نمونه، میانگین دریافت فلاونوئید 4.0 میلی گرم در روز و 95 درصد از کل فلاونوئید دریافتی کوئرستین بود.

سیب و پیاز با هم 64 درصد از کل فلاونوئید مصرفی را تامین می کردند. کاهش خطر سرطان ریه مرتبط با افزایش مصرف فلاونوئیدها به ویژه در افراد جوان و غیرسیگاری قوی بود.

رابطه کاتچین های غذایی و سرطان اپیتلیال در 728 مرد (84-65 ساله) به عنوان بخشی از مطالعه سالمندان مورد بررسی قرار گرفت.

چای، منبع طبیعی سرشار از کاتچین، 87 درصد از کل دریافتی کاتچین را در این مطالعه به همراه داشت، در حالی که سیب 8.0 درصد از مصرف کاتچین را به خود اختصاص داد.

مشخص شد که مصرف کل کاتچین و چای تأثیری بر سرطان ریه ندارد، اما مصرف سیب با کاهش بروز سرطان ریه اپیتلیال مرتبط است.

این امر از یافته‌های مطالعات قبلی مورد بحث حمایت می‌کند، جایی که سیب به طور معکوس با سرطان ریه مرتبط است و ممکن است نشان دهد که کاتچین‌ها به تنهایی در برابر سرطان ریه تأثیری ندارند.

کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی با مصرف سیب مرتبط است.

مطالعه سلامت زنان نزدیک به 40000 زن را با پیگیری 6.9 ساله مورد بررسی قرار داد و ارتباط بین فلاونوئیدها و بیماری های قلبی عروقی را مورد بررسی قرار داد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.