پخت با شکلات: این یکی از شگفتانگیزترین حقایق شکلاتی است. شکلات بیکر در واقع نامی ندارد زیرا شکلات نیمه شیرین تقریباً منحصراً در پخت استفاده میشود.
در پخت شکلات مجلسی باراکا از بهترین نوع دانه ای شکلات استفاده می شود که هم به صورت جامد و هم به صورت آب شده در بازار موجود است.
از سال 1847 بود که شروع به خوردن شکلات به عنوان جامد کردیم. شرکت شکلات سازی Fry and Sons در بریتانیا اولین شکلات سخت را با ترکیب کره کاکائو، شکر و مشروب اختراع کرد.
Fry’s هنوز هم به عنوان یکی از محبوب ترین تولید کنندگان پودر کاکائو در حال حاضر وجود دارد.کره کاکائو دقیقا چیست؟
کره کاکائو همان چیزی است که از دانه کاکائو استخراج می شود. فرآیند بسیار دشوار و زمان بر است. در واقع برای تولید یک پوند شکلات به 400 دانه نیاز است.
کره کاکائو نه تنها در شکلات، بلکه در لوسیون ها، کرم ها و داروها نیز استفاده می شود. این واقعا برای پوست شما خوب است!
در عوض، این نام از شرکت شکلات سازی Baker’s گرفته شده است که به نام بنیانگذار آن دکتر جیمز بیکر نامگذاری شده است. درباره آن چطور!؟
شکلات در فرودگاه: صحبت از حقایق جالب در مورد شکلات ما می دانیم که برای تعطیلات بعدی خود کجا خواهیم رفت! فرودگاه بروکسل در بلژیک بیش از هر جای دیگری در جهان شکلات می فروشد.
سالانه 800 تن شکلات به فروش می رسد. یعنی 3.3 پوند شکلات در دقیقه. وای! بروکسل اینجا آمدیم!وسواس ما نسبت به شکلات
این واقعیت شکلاتی بعدی واقعاً چشمگیر است! جهان سالانه بیش از 100 میلیارد دلار شکلات مصرف می کند.
این در مجموع بیش از 3 میلیارد پوند شکلات است! شرکتی که بیشترین شکلات را برای مصرف تولید می کند، شرکت مریخ است که سالانه نزدیک به 20 میلیارد دلار فروش دارد.
شکلات در قطب جنوب؟ با توجه به کتاب رکوردهای جهانی گینس، با ارزش ترین شکلات، کادبری 100 ساله است که در سال 2001 به قیمت 687.00 دلار فروخته شد.
شکلات تخته ای که هنوز در بسته بندی اصلی خود بود، حتی به قطب جنوب سفر کرده بود. و حتی نمیتوانیم شکلات را بیش از یک روز بدون خوردن آن در خانه نگه داریم!
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.