مردی با لوبیا چیتی ساده برای دخترش انگشتری زیبا درست کرد

لوبیاها یکی از متنوع ترین و پر مصرف ترین غذاها در سراسر جهان هستند و انواع زیادی در ایالات متحده به دلیل ترکیبات تغذیه ای آنها رشد می کنند، این غذاهای مقرون به صرفه پتانسیل بهبود کیفیت رژیم غذایی و سلامت طولانی مدت کسانی را دارند که به طور منظم لوبیا چیتی مصرف می کنند.

لوبیاهای خوراکی خشک مانند لوبیا چیتی ساده و سرمه ای، چشم بلبلی، صورتی و سیاه جزء خانواده حبوبات هستند. یک گیاه حبوبات در یک غلاف دانه تولید می کند. لوبیا خشک دانه های بالغ این غلاف ها هستند. سایر اعضای خانواده حبوبات عبارتند از عدس، نخود، نخود، بادام زمینی و سویا.

آنها حاوی انواع ویتامین ها، مواد معدنی و سایر مواد مغذی هستند و در عین حال مقدار متوسطی کالری را فراهم می کنند. لوبیا چیتی حاوی پروتئین، فیبر، فولات، آهن، پتاسیم و منیزیم است در حالی که حاوی مقدار کمی چربی کل، چربی ترانس، سدیم و کلسترول است.

لوبیا

به دلیل غلظت بالای مواد مغذی تقویت‌کننده سلامت، مصرف بیشتر لوبیا چیتی در رژیم غذایی آمریکایی می‌تواند سلامت کلی را بهبود بخشد و همچنین خطر ابتلا به برخی بیماری‌ها از جمله بیماری قلبی، چاقی و بسیاری از انواع سرطان‌ها را کاهش دهد. دستورالعمل های غذایی سال 2010 برای آمریکایی ها مصرف 1.5 فنجان لوبیا چیتی در هفته را برای بهره مندی از این فواید بالقوه سلامت توصیه می کند.

متخصصان تغذیه توصیه می کنند که بزرگسالان 25 تا 38 گرم (گرم) فیبر در روز (14 گرم در هر 1000 کالری) مصرف کنند. با این حال، اکثر آمریکایی ها به طور مداوم به این توصیه نمی رسند.

مصرف فیبر غذایی به احساس سیری یا سیری کمک می کند و به حفظ عملکرد سیستم گوارشی کمک می کند. لوبیا چیتی منبع غنی فیبر محلول و نامحلول است. به طور متوسط، لوبیا چیتی 7 گرم یا بیشتر از کل فیبر رژیمی را در هر وعده ½ فنجان فراهم می کند.

مصرف فیبر همچنین با کاهش کلسترول کل و کم چگالی لیپوپروتئین (LDL) و همچنین کاهش خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب، سندرم متابولیک، سکته مغزی، فشار خون بالا، دیابت، چاقی و برخی بیماری‌های گوارشی مرتبط است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.