نخود سبز تازه را می توان به صورت خام یا پخته مصرف کرد

اگر ایده نخودفرنگی تصاویری از پنهان کردن آنها در دستمال سفره در هنگام شام دوران کودکی به شما می دهد، ممکن است زمان آن رسیده باشد که در مورد این سبزی بسیار بدخلق فکر کنید.

نخود سبز تازه می تواند خام یا پخته خوشمزه باشد لباس کردی زنانه سنندج و نخود خشک یک غذای اصلی سوپ دلچسب است. این روزها به لطف تکثیر چیپس نخود فرنگی، تنقلات نخود بوداده و پودر پروتئین نخود فرنگی، نخود فرنگی در مکان‌های کمتری ظاهر می‌شود.

مهم نیست چه فرمی را انتخاب می کنید، مواد مغذی ارزشمندی دریافت خواهید کرد. اما از آنجایی که نخود فرنگی از تازه به خشک شده به پودر تبدیل می شود، مشخصات غذایی آن تغییر می کند.

به عبارت دیگر، در حالی که نخود فرنگی به هر شکلی ارزش غذایی دارد، آب نخود برای سرفه همه نخودها به یک اندازه سالم نیستند. در اینجا نحوه چیدمان آنها آمده است.
فواید نخود سبز
وقتی نخود سبز تازه از باغ می آید (یا از طریق راهروی محصولات یا حتی فریزر)، نخود سبز به عنوان یک سبزی نشاسته ای طبقه بندی می شود، اما این بدان معنا نیست که ممنوعیت آن ممنوع است.

حتی با سه برابر کالری برخی سبزیجات دیگر، نخودفرنگی هنوز یک غذای نسبتا کم کالری و یکی از مواد مغذی ترین سبزیجات است.

Marc O’Meara، متخصص تغذیه در بیمارستان بریگهام و زنان در بوستون می‌گوید: بنابراین، به‌دست آوردن فواید این مواد مغذی بیشتر از کالری یا کربوهیدرات اضافی است.

یک فنجان نخود پخته (تازه یا منجمد) حدود 135 کالری و 25 گرم کربوهیدرات دارد. آن را با حدود 45 کالری و 10 گرم کربوهیدرات در یک فنجان لوبیا سبز یا حدود 150 کالری و 34 گرم کربوهیدرات در یک سیب زمینی قرمز متوسط مقایسه کنید.

همچنین 9 گرم پروتئین و حدود یک سوم ارزش روزانه فیبر و ویتامین K را تامین می کند. و یک فنجان نخود فرنگی دارای ۲۵ درصد ارزش روزانه برای ویتامین های B فولات و تیامین، همراه با مقادیر مناسبی از نیاسین، ویتامین B6، آهن، منیزیم و روی است.

کارن کالینز، مشاور تغذیه محل قرار گرفتن جیوه در چرخ خیاطی قدیمی مؤسسه تحقیقات سرطان آمریکا، می گوید به علاوه، نخود حاوی مواد شیمیایی گیاهی است که به دفاع آنتی اکسیدانی بدن کمک می کند.

آنتی اکسیدان ها رادیکال های آزاد را خلع می کنند، ترکیباتی که ممکن است عکس اتو جیوه دار باعث آسیب سلولی شوند که به التهاب در بدن و افزایش خطر بیماری هایی مانند بیماری قلبی و سرطان کمک می کند.

آنتی اکسیدان های موجود در نخودفرنگی شامل پلی فنول ها، ویتامین C و لوتئین و زآگزانتین (برای سلامت چشم) مهم است.

  • منابع:
    1. ?Are Peas Good for You
  • تبلیغات: 
    1. اثرات بلندمدت مصرف سرکه
    2. تغذیه کنترل شده با پسته
    3. سرکه ساخته شده از آب و اسید استیک
    4. درمان یبوست با آلوئه ورا

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.