قهوه تلخ که طعمی سفت و معطر دارد با افزودن شیر کف کرده به اسپرسو تهیه می شود. بعد از اینکه شیر داغ با کمک همزن به کف تبدیل شد، آن را به 1 شات اسپرسو اضافه می کنیم.
در صورت تمایل می توانید قهوه تلخ بعد از غذا رابا نارگیل روی آن سرو کنید. قهوه تلخ به دو دسته لانگ ماکیاتو و لاته ماکیاتو تقسیم می شود.
ماکیاتو بلند با 2 شات اسپرسو تهیه می شود و علاوه بر کف شیر مقداری شیر داغ نیز به آن اضافه می شود. از طرف دیگر لاته ماکیاتو نوعی نوشیدنی است که طعمی بین لاته و ماکیاتو دارد.
موکا که از بندر موچا در یمن نامگذاری شده است با 1/3 اسپرسو و 2/3 شیر تهیه می شود. تفاوت لاته و کاپوچینو این است که در موکا شربت یا پودر شکلات وجود دارد.
شربت یا پودر شکلات را در لیوان می ریزید. سپس شیر داغ را اضافه کرده و در آخر خیلی آرام اسپرسو را از لبه لیوان اضافه می کنیم. وقتی کف شیر به دست آمده از شیر زده شده را به قهوه اضافه کنید، موکا آماده سرو است.
کسانی که به دنبال طعم های مختلف هستند می توانند طعم هایی مانند شربت وانیل یا کارامل را نیز به قهوه خود اضافه کنند. ماروچینو که در ایتالیا بسیار مصرف می شود با 1 شات اسپرسو، کف شیر و پودر نارگیل تهیه می شود.
کف شیر را روی 1 شات اسپرسو اضافه کنید و در نهایت، می توانید پودر نارگیل را اضافه کنید تا قهوه تان برای ارائه آماده شود. علاوه بر پودر نارگیل، می توانید پودر کاکائو را نیز به قهوه خود اضافه کنید.
قهوه آسیاب شده با عبور دادن آن از آب داغ به کمک فیلتر فلزی یا کاغذی دم می شود. کسانی که آن را در فرنچ پرس تهیه می کنند می توانند آب داغ و قهوه آسیاب شده را در ظرف شیشه ای بریزند و مدتی آن را دم کنند و سپس با فیلتر فلزی آن را فیلتر کنند تا قهوه فیلتر آماده شود. می توانید شیر، شکر یا خامه را به قهوه فیلتر کنید که پرمصرف ترین قهوه در جهان است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.