7 مزیت و کاربرد مورد تایید متخصصان از سرکه سیب:
وقتی به سرکه فکر می کنیم، بیشتر ما با سرکه مالت قهوه ای که روی چیپس می پاشیم سرکه انار خانگی و سرکه شراب سفید که در وینگرت، ترشی، چاتنی و حتی تمیز کردن استفاده می شود، آشنا هستیم.
اما از مالت و سرکه شراب سفید استفاده کنید زیرا سرکه جدیدی روی بلوک وجود دارد – سرکه سیب.
احتمالاً قبلاً در مورد برخی از چیزهای شگفت انگیز در مورد سرکه سیب شنیده اید، سرکه خرما ارگانیک از جمله اینکه چگونه می تواند قند خون را کاهش دهد، به کاهش وزن کمک کند.
پوست مستعد لک را تسکین دهد، به هضم غذا کمک کند سرکه شیره خرما و حتی سیستم ایمنی شما را تقویت کند.
در این مقاله نگاهی دقیق تر به این سرکه بسیار محبوب می اندازیم. اگر سرکه سیب را بپوشانید، منظور «مادر» چیست، و مهمتر از آن، فواید افزودن سرکه سیب به رژیم غذایی شماست.
سرکه سیب بخرید
مقالات مرتبط
سرکه سیب چیست؟
همانطور که اشاره کردیم، سرکه سیب نوعی سرکه است. این در طی فرآیند تخمیر سیب تولید می شود.این فرآیند شامل تخمیر قندی است که به طور طبیعی در سیب وجود دارد با افزودن مخمر و/یا باکتری به سیب.با گذشت زمان، سیب به الکل و سپس سرکه تبدیل می شود.
شما میتوانید این سرکه سیب را همانطور که میآید بنوشید (اما مراقب مینای دندانها و مزههایتان باشید زیرا بسیار تند است!) یا میتوانید از کپسولها یا آدامسهای سرکه سیب بخورید تا به خوبی ACV خود را دریافت کنید.
“مادر” در سرکه سیب چیست؟
در قفسه، دو نوع مختلف سرکه سیب پیدا خواهید کرد: اغلب یک سرکه شفاف و یک سرکه کدر.
سرکه سیبی که فیلتر شده است کمی سبک تر به نظر می رسد و سرکه انگور طبیعی تمایلی به داشتن ذره ای ندارد – اینها بطری های سرکه سیب شفاف هستند که در مغازه خود خواهید دید.
سپس سرکه سیب فیلتر نشده وجود دارد که بسیار تیره تر به نظر می رسد و اتفاقاً تکه هایی در آن شناور است. این سرکه سیب با “مادر” است.
برای تهیه سرکه سیب، یک فرآیند دو مرحله ای وجود دارد.
اولین قدم این است که مایه خمیر را اضافه کنید تا شکرها تجزیه شده و به الکل تبدیل شوند.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.